Gotland, Pokémon Go & livet

Drakfest

Juli blev inte riktigt som jag tänkt. Det blev mycket bättre på många sätt. Fårö Runt får bli ett projekt nästa år om det inte krockar med något lopp. Jag lyckades i alla fall få in ett par volymveckor och avslutade månaden med några (i mina mått) snabba halvmaror. Motivationen har varit på topp hela tiden och all cykling verkade hjälpa till med återhämtningen.

Daggig gräsmatta

Finns det något bättre än att lägga sig ned på en sval daggig gräsmatta efter ett svettigt morgonpass? Ok, ett dopp i havet är fint också.

Jag skippade löpbandet på gymmet i år så det har blivit skralt med höjdmeter. Storsudret runt var väl det backigaste jag lyckades åstadkomma. Även den sedvanliga styrketräningen under semestern har uteblivit. Jag kommer väl få betala för det på Kungsleden i helgen. I övrigt har njutning varit i fokus.

Pokémon-intervaller

För ett par veckor dök Pokémon Go upp ändrade livet på ön. Plötsligt såg man mycket mer folk på gatorna. Alla stirrade på sina telefoner som zombies. Igår körde jag mitt första rena Pokémon-intervallpass med coachning från äldsta sonen för att samla så mycket XP som möjligt.

Pokémon Go, Level 11

Tricket är att dra igång Incense och ett Lucky Egg när man sätter igång med löpningen. Då dyker det upp Pokémons varannan minut och du får dubbla poäng för allt du gör under 30 minuters tid. Samtidigt ska du ”evolva” de Pokémons som är redo för det. Många stopp blir det, men jag/vi levlade upp två steg på 7 km.

Summering juli 2016

På onsdag bär det av norrut.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.