Virtuell pilgrimsvandring fram till Trans Scania

Sydkusten Marathon and Fredrik Davidsson har satt ihop en virtuell pilgrimsvandring som följer klassiska Camino de Santiago. Med hjälp av data från deltagarnas Strava-konton tar man sig framåt och får information om trakten runtomkring.

Virtuell pilgrinsvandring i gryningen.


Jag var lite sen i starten, men hakade givetvis på denna roliga utmaning. Något måste man ju göra för att boosta motivationen när alla lopp flyttas fram, blir virtuella eller ställs in. Det slutar kanske till och med i att jag gör vandringen på riktigt någon gång i framtiden. Tanken att göra det löpandes med minimal utrustning har funnits i mitt huvud under några år.

Profil för virtuell pilgrimsvandring.

Vandringen går från franska gränsen till Santiago de Compostela i Spanien och är ca 80 mil. Promenader, löpning och cykling som registreras på Strava räknas ihop till din totala distans. Jag loggar bara min löpning så jag tror att jag kommer komma i mål någon gång under Trans Scanias 246 km i början av augusti.

Utmaningen pågår fram till 31 augusti så det finns fortfarande gott om tid om du är sugen. Surfa in på sydkustenmarathon.se/Pilgrimsvandra/ för att hänga med. Det är gratis. Gott!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.