Topp 10 bland löparbloggar – igen!

Idag släppte Cision sin topplista över svenska löparbloggar och 42 km är med i år igen. På en pallplats dessutom, yay! Fråga mig inte om exakt vilka kriterier som styr urvalet eller på vilket sätt bloggen lever upp till dem, men det är alltid kul att få lite uppmärksamhet. Tack och bock Cision.

Toppbloggare igen

Känner mig hedrad (och lite svettig) över att hamna på en lista med så många inspirerande löpare. Motivationen att fortsätta med det jag gör höjdes rejält. Backträningen inför Mozart och UTMB kommer gå som en dans. Hoppas även att bloggandet kommer snäppas upp också.

Hela listan hittar du på http://www.cision.se/bloggtopplista/cision-rankar-loparbloggar/

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.