Borta bra, men hemma bäst

Veckan började med två riktigt tunga pass. Huvudet ville inte vara med alls. I mitten av veckan fick vi besök. Mina Adidas Boston 5 fyllde 100 mil och det firades med sällskapslöpning.

100 mil i Adidas Boston 5

Lagom till helgen var jag tillbaka på hemmaplan. Igår var jag tvungen att testa formen på motionsspåret bakom Högdalstoppen. Det kändes riktigt skönt att få några kuperade kilometrar i benen. Jag verkar inte tappat något under vistelsen på Plattland.

Högdalstoppen igen

Idag blev det en tur till Hammarbybacken. Jag trampade backe under en timme. Stavarna var med. Vristerna knorrade lite under utförslöpningen så jag kortade ned passet en aning för att inte dra på mig någon skit nu när slutspurten inför UTMB ska påbörjas.

Hammarbybacken x 7

Träning v.29

Måndag: Vila.
Tisdag: 2 + 6 + 2 km, Till gymmet + Löpband + Hem igen.
Onsdag: 28 km, Razzle Dazzle Glass, Vamlingbo.
Torsdag: 8 km, Gamla järnvägsspåret-Hamnen.
Fredag: 2 + 3 + 2 km, Till gymmet + Löpband + Hem igen.
Lördag: 17 km, Fagersjö motionsspår x3 + Högdalstoppen.
Söndag: 22 km, Hammarbybacken t.o.r.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.