Att hitta fotfästet

Hittade den här dokumentären tidigare i veckan. Det är verkligen en berg- och dalbana av känslor som Nikki Kimball upplever under sitt Long Trail-rekordförsök. Speciellt under dag 3 (34 minuter in i filmen) får man se hur snabbt det kan skifta. En inspirerande resa. Det är stort att orka fortsätta trots att man tappar fotfästet ibland.

Sense Ultra 4 SG vs Lunaracer 3

Har du en timme till att avvara så kan jag rekommendera att kolla på Ginger Runner Live med Bryon Powell. iRunFar och hans prestation under Hardrock 100 benas. Kul att höra att han sprang ett av de tuffaste 100 miles-loppet i ett par asfaltsracers, New Balance 1400. Inte mycket till fäste i de sulorna.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.