Run flat, stay low

Ännu en vecka med plattlandslöpning. Det är skönt, men i mitt fall lite deppigt, att springa i 2,5 timmar och bara samla på sig 50 höjdmeter. Hoppas mycket på att mina benpass kommer göra susen i slutändan.

Jag har sällan med mig gel eller annan energi på semestern. Istället passar jag på och testar det som ICA har att erbjuda. Portionspåsarna med jordnötssmör visade sig vara svåra att få i sig eftersom förpackningen inte har ett tillräckligt stort hål för de crunchiga jordnötsbitarna i smöret.

Just nu håller jag på och betar av sommarpraten under passen. Det är skönt att lyssna på annat än löparpoddar som omväxling.

Genomgången av öns delikatesser fortsätter.

Årets Hardrock 100 levererade både vädermässigt och Kilians vinst med en trasig axel efter ett fall tidigt i loppet kommer det nog snackas om under en lång tid.

Mer hårdrock …

De senaste veckorna har jag även snöat in mig på ”tiny houses”- och ”van life”-klipp på Youtube.

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.