Jättelångt, rutiner och backjävlar

Högdalstoppen, juni 2016

Jag hittade tillbaka till rutinerna under juni. Löpning 5 dagar i veckan med vila på måndagar och fredagar. Backträningen har återinförts på schemat. Det mesta känns riktigt bra. Backjävlarna sänker inte ens humöret längre.

Löpning juni 2016

Summering juni 2016

Om jag ska summera första halvan av 2016 så har jag sprungit drygt 185 mil, varav nästan 40 mil under 4 lopp (Stadion Marathon, Två Sjöar Runt XL, TEC 200 och Jättelångt). 200 timmar träning har det blivit totalt.

Halvårsrapport 2016

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.