Infinite Run

Oändligheten

Dagen har gått i oändlighetens tecken. Vi såg Yayoi Kusamas utställning I oändligheten på Moderna Museet. Jag hade glömt att Stockholm Triathlon avgjordes idag. Det tog nästan en evighet att gå från Slussen till Skeppsholmen p.g.a. alla avspärrningar som slingrade sig runt Slottet och Kungsträdgården.

Stockholm Triathlon

Det gjorde inte så mycket eftersom vi fick chansen att heja lite extra på deltagarna medan de sprang den avslutande milen.

Kvällen spenderades runt Högdalstoppen med Mø:s Infinite Run Mixtape (länk till Soundcloud) i hörlurarna.

Smart reklam för Nike LunarEpic Flyknit – Run Forever. Apropå reklam så är det kul att JB Benna håller på med en behind the scenes-film om Drymax senaste kampanj med Rory Bosio, Zach Bitter och Jennifer Benna.

Spola fram 6:30 för att se den ruffa versionen av filmen. Han bjuder även på klipp från Western States 100 där man bl.a. ser hur sliten Sage Canaday är andra halvan av loppen. Sedan är det gött att höra vad Geoff Roes gör nu för tiden.

Jag antar att det är värdelös timing att posta detta mitt under matchen mellan Frankrike och Island men men…

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.