Fårö Runt och Amsterdam Marathon

Att springa runt Fårö har varit en sak som jag velat göra länge. I år blir det kanske av. Gotland ligger mig varmt om hjärtat och Fårö är extra magiskt. Ön är en riktig pärla som jag utforskat på cykel under flera besök. Nu är det ett antal år sedan jag var där senast.

Sudersand, Fårö
Sudersand, en tidig morgon 2010.

Jag är med i Facebook-gruppen Gotland Trail Run och de ska upprepa förra årets löpning runt Fårö. Det blir en tur på två dagar där man övernattar vid Fårö fyr efter första dagens 5 mil, för att sedan springa 35 km till starten vid Fårösund.

Fåro runt

Egentligen ligger det lite för nära in på Tierra Arctic Ultra, men det skulle vara otroligt kul att få till det. Den 27-28 juli är preliminärbokad i min kalender, mer info hittar du här.

Det har även pratats om ett socialt långpass runt Storsudret med Burgsvik som utgångpunkt. Vore supertrevligt med löpsällskap på ”hemmaplan”.

Amsterdam Marathon 2016

Helgens Stockholm Marathon höjde marathonfebern några grader till. Just nu är Amsterdam Marathon den hetaste höstkandidaten. Loppet ligger väldigt bra tidsmässigt (16 oktober) och jag har ett sällskap att åka med. Nu gäller det bara att övertala sig själv och förbinda sig till att göra jobbet som krävs för att springa en i mina mått snabb mara innan jag vågar anmäla mig. Vi får se hur allt känns efter helgens lopp.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

4 thoughts on “Fårö Runt och Amsterdam Marathon

  1. Har också pratat om Fårö runt, har ju hus där. Tyvärr krockar datumet med lopp. Synd, men jag ska göra det i år!

Comments are closed.