Bryter ihop och kommer igen

Bryta ihop, komma igen.

April bestod av nedtrappning, ett lopp och uppstart. TEC 200 miles gick inte som jag tänkt, om man är snäll kan säga att jag klarade två tredjedelar av utmaningen.

  1. Samla tillräckligt med erfarenhet för att våga anmäla sig och tro att man skulle klara loppet.
  2. Träna för att kunna stå på startlinjen, utan att bli skadad under förberedelserna.
  3. Springa 322 km. Nja, det slutade med 264,5 km.

Det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi hade i alla fall tur med vädret med tanke på hur det såg ut helgen efter, snöblandat regn…

Länkkärlek på temat TEC 200 miles

Summering april 2016

Nu är det upptrappning av träningen och rehab av foten som gäller. Jättelångt blir första delmålet på vägen till Tierra Arctic i augusti.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Bryter ihop och kommer igen

  1. Tjena Kristian! Nu när du har UTMB avklarat i bagaget, hur ser du på att hoppa på det direkt? Jag har snart nog med poäng för att köpa mig en lott men väldigt många tycker att man ska köra CCC först. Har du några tankar om det?

    • Halloj, om du har poängen så skulle jag nog söka. Det är inte säkert att du får en startplats första året osv. Självklart är det en fördel att ha gjort CCC eller något liknande bergslopp innan. Men man kan ju åka ned själv och springa banan uppdelat på några dagar med övernattning i stugor om man vill känna på hur det är.

Comments are closed.