Färgglada tåstrumpor och rehab

Injinji Trail Spectrum

Mindre löpning ger mer tid till slösurfande. Kunde inte låta bli att klicka hem dessa färgglada Injinji Trail Spectrum. Ser tårna ut som stryk så är det lika bra att klä dem i stiliga tåstrumpor när man ska ut och springa.

Idag sprang jag min första mil efter TEC 200. Det blev en sväng förbi Högdalstopparna och ett varv på Fagersjö motionsspår för att få ett skonsammare underlag att tassa på. Mot slutet var det riktigt segt. Det är fascinerande att en mil kännas så lång ibland.

Toe yoga

Vänsterfoten vill fortfarande inte vara med när jag gör tågympa. Den tröttnar snabbt och orkar inte lyfta stortån så högt som den brukar, men det är bara att kämpa på. Trevlig Valborg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.