Seg och gnällig farbror

Stiglöpning

Just nu joggar det omkring en gnällig farbror i söderort. Han får träningsvärk och ont i fötterna efter alla pass över milen. Dessutom tror han att allt pollen som virvlar omkring och värmen bidrar till en allmän seghet. Egentligen är det kanske bara så att han inte återhämtat sig efter sitt förra lopp.

Han borde veta bättre vid det här laget. Fötterna var extra känsliga två veckor efter BUM när Salomon X-Series testades förra året. Sedan har vi genomklappningen med AXA-trötta ben på Trail Tour Hellas för att nämna ett par exempel.

Om han skulle koncentrera sig på att njuta av att han faktiskt kan springa och att det är specialväder för en gångs skull så vore det mycket bättre.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Seg och gnällig farbror

Comments are closed.