UltraVasan tände gnistan

UltraVasan verkade vara ett riktigt lyckat arrangemang. I alla fall så tyckte jag att det var roligt att följa loppet på håll.

UltraVasan-tv

Elov satsade hårt från start, precis som på TEC, och plockade ett spurtpris. Halvvägs in i loppet tappade GPS-trackingen signalen för vissa elitlöpare vilket gjorde det svårt att ha koll på täten mellan kontrollerna. Jonas Buud levererade som tur var. Det kändes som han överraskade sig själv och alla andra med en fantastisk sluttid, 6:02:03. Ett snitt på 4:01 min/km!

Vinnarna för UltraVasan 2014

Det är bara att erkänna. Jag har inte tränat speciellt (mycket eller) bra sedan TEC i våras. Om jag inte hade haft inplanerade lopp i kalendern hade jag aldrig kommit upp i den mängd jag velat. Ultraloppen har varit mina långpass.

Det var inspirerande att se Jonas och Holly Rush mata på de sista milen till målet. Extra kul att många som jag känner/följer gjorde riktigt bra resultat. Detta var precis det jag behövde nu när mitt sista mängdblock innan Black River Run påbörjas. Tack för den tändande gnistan. Nu kör vi!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.