AXA Fjällmaraton 2015?

AXA Fjällmaraton 2015

Det var högt tryck till anmälan för AXA Fjällmaraton 2015 kl. 14.00 idag. Jag skippade alla överbelastade webbservrar och anmälningshetsen. Antingen försöker jag få en startplats senare eller så blir det ett annat lopp nästa höst. Några alternativ som lockar just nu:

I helgen lyckades jag snickra ihop en film från årets lopp.

Nästa år blir det för övrigt en ny bansträckning för AXA Fjällmaraton. Man springer i motsatt riktning, starten är alltså i Vålådalen. Hållfjällets och Vällistes toppar passeras på vägen till det nya målet i Trillevallen. Mer info hittar du här.

Det värsta anmälningstrycket verkar ha lagt sig eftersom det i skrivande stund fortfarande finns över 150 platser kvar.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.