Augusti: AXA, AXA, AXA…

AXA Fjällmarathon 42 kmAugusti blev en månad som präglades av årets stora mål, AXA Fjällmaraton. Efter loppen tog det att tag att komma tillbaka och hitta nya utmaningar. Nu har jag anmält mig till SUM och två andra lopp. Hösten är räddad.

Distansmässigt blev det en mellanmånad. Förra helgen fick jag dock till ett långpass längst med de 22 sista kilometrar av Lidingöloppsbanan. Kvällarna blir mörkare och mörkare. Det börjar bli dags att plocka fram pannlampan.

Summering augusti

Och så lite inspiration…

Julian Chorier verkar leva ett riktigt trivsamt liv.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.