Kristi himmelsfärd

Medan sonen var på bowlingkalas hann jag med ett riktigt ”njutarpass” i Hammarbybacken. 800 höjdmeter rakt upp i himlen avverkades under två timmar. Det var nästan så att jag hörde änglakörer på slutet.

Njutarpass med änglakörer

Jag körde en buffé av uppfarter för att få variation på passet. Brant och jobbigt, flackt och jobbigt… Målet var att hålla igång hela tiden utan att vila.

Backträning Hammarbybacken

Formen finns inte där, men det känns skönt att få jobbet gjort. Enda vägen är upp, upp, upp. Har långt kvar till att kunna matcha bergsgetet som tassade upp för backen med en barnvagn samtidigt som jag var där. Otroligt imponerande att se.

I am OK.

Det är inte bara Mozart som oroar. Nu är det mindre än 100 dagar kvar till UTMB! Två rena backpass i veckan står på schemat den närmaste tiden.

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.