100 mil löpning

Nu har jag passerat årets första 100 mil löpning. Saknaden av ett stort mål i början av året samt krångel med en fot har gjort att jag ligger ungefär 3 veckor efter förra året distansmässigt. Det är dock inget som stressar mig. Tar det hellre lite lugnt nu för att sedan öka när UTMB börjar närma sig.

Helgens TEC-vaka bjöd på 4 varv (46 km) löpning, en massa gött tjat och en bedårande fågelkonsert strax innan solen hunnit stiga upp under mitt sista varv med Anders.

Jag var lite orolig för att förra årets DNF skulle sitta kvar i huvudet, men banan har inte skapar några bestående trauman än i alla fall. Nästa år är det 10 års-jubileum för TEC. Då är det kanske läge att sätta på sig nummerlappen igen.

Anders N och Johnny H under TEC 100 miles 2017

Jag stannade kvar på morgonkvisten för att se Anders springa i mål med Johnny som pacer.

Stort grattis till alla. En extra fanfar till Johanna som satte ett nytt svenska rekord på 100 miles (15 timmar 10 minuter och 34 sekunder!) och Martin som var den enda som tog sig mål på 200 miles. Självklart var det inspirerande att se alla kämpa varv efter varv under natten. En bra helg helt enkelt.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.