TEC-helg med ultrafamiljen

Kl. 10 i morgon drar TEC (Täby Extreme Challenge) igång med starten för 200 miles-loppen. På lördag fortsätter festligheterna med 100 och 50 miles. Jag kommer hänga vid Ensta krog delar av helgen. Det kommer bli några varv som pacer under natten. I övrigt ska jag passa på och mingla med ultrafamiljen.

TEC-helg

8 löpare ska stå på startlinjen för 200 miles, ungefär 100 ställer upp i hundringen och 35 kör 50 miles. Det ska bli spännande att se hur det går för alla man följt under uppladdningen. Extra kul med startande från Gotland och Gällivare tycker jag.

Liveresultat brukar dyka upp på http://jogg.se/liveresultat

Vi ses i Täby!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.