Inget Western States nästa år

Jag hade 5% chans i lotteriet till Western States. Igår drogs det 250 namn ur tombolan. Mitt var inte med bland de lyckliga som fick en startplats. Trist, men väntat.

Tuff i buff

Nu hoppas jag på bättre tur när det blir dags att söka till UTMB. Sannolikheten till en startplats är definitivt större eftersom jag kommer ha två lotter och man hade ca 42% chans med en lott förra året.

The mountains are calling-mugg

Idag passerade jag 350 mil löpning för året. Därmed ser det ut som jag kommer klara av att snitta en mil per dag i år. Speciellt med tanke på att jag slängde in en anmälan till Personliga Rekordens Tävling i Växjö om två veckor. Jag valde 12-timmars istället för 24 timmar och förhoppningsvis lyckas jag samla på mig minst 10 mil där.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.