The Barkley Marathons på Netflix

Barkley Maratons på Netflix

Filmen The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young finns äntligen på Netflix i Sverige. Dokumentären handlar om 2012 års upplaga av The Barkley Marathons, ett bra år på många sätt. Det är bl.a. Jared Campbells första år på startlinjen, en ung Nickademus Hollon är med för andra gången osv. Filmen rekommenderas varmt.

Jamil Coury, som klarat en Fun Run (2014) och fyra varv (2015) på den brutala banan, har satt igång med sin träning för Barkley 2017. Ska bli kul att följa hur han och hans tränare Ian Torrence lägger upp det närmaste halvåret.

För egen del är jag inte där … än. Det finns så mycket annat som ska klaras av innan jag ens kan tänka tanken. Sedan gäller det att klura ut hur man anmäler sig till loppen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.