7 år och 300 mil löpning

7 år som blogg

Jag har lite svårt att ta in att jag faktiskt bloggat om löpning i 7 år nu! Den 19 oktober 2009 publicerades det första inlägget, sedan har det tillkommit nästan 1000 inlägg till dags dato. I början var det marathon som var grejen, nu fascineras jag mer av längre strapatser.

Bloggen har alltid fungerat som en plattform för att sätta nya mål. Den har även tvingat mig analysera de utmaningar jag gjort. En av de absolut bästa sakerna är alla goa människor jag träffat tack vare bloggen.

I veckan passerade jag 300 mil löpning för året. Distansen motsvarar ungefär Sveriges längd (Smygehuk-Treriksröset) tur och retur. Mängdmässigt ligger jag där jag tänkt, men det har blivit för mycket tråkigt asfaltsnötande den senaste tiden.

300 mil löpning 2016

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “7 år och 300 mil löpning

  1. Härligt! Jag har snart räknat km i 7 år. Bloggat om löpning längre men den gamla bloggen är bortglömd sedan länge. Det är dock tack vare den och twitter jag hittade dig! Kram!

Comments are closed.