Missad SUM-start

Det har blivit en tradition för mig att se starten av SUM. Man träffar alltid någon man känner på startlinjen och det är inspirerande med alla taggade stiglöpare som väntar på att få komma iväg.

Öl- och whiskymässan

Jag hade planer på att göra det idag också men kände mig väldigt seg när klockan ringde och torsdagens besök på öl- och whiskymässan, med tillhörande bakisdag, gjorde att jag valde att snooza en halvtimme extra. Det var jag värd.

SUM-banan

Jag lånade några kilometer av SUM-banan på vägen till Hellasgården. Det var en hel del aktivitet där. Förberedelserna inför Hellasloppet var i full gång och jag tror att det var någon swinrungrej på gång också.

Hellasloppet

Eftersom jag kom iväg senare än tänkt var jag tvungen att korta ned långpasset. Istället för att springa till Hellasgården via Björkhagen och fortsätta på blåa spåret till Solsidan och tillbaka på det gröna spåret så nöjde jag mig med att springa runt Kärrtorpssjön när jag väl kom till Hellasgården.

Bakom Kärrtorpssjön

Hemfärden gick via Hammarbybacken som man kunde skymta i fjärran när man kom upp på höjden bakom Kärrtorpssjön. Det blev 26 km istället för de tänkta 4 milen. Jag får försöka ta igen en del av den bortsnoozade distansen imorn.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.