Höst i löparspåret

Oktobermorgon vid Högdalstoppen

I helgen slog den till, hösten. Solen orkar inte klättra lika högt som tidigare. Man får börja klä på sig lite mer på morgonjoggen och kvällsrundan. Shorts funkar fortfarande men överkroppen behöver aningen mer funktionsmaterial. Den tunna vindtäta jackan har letat sig fram från sitt ide längst bak i garderoben. Benen skriker mer än någonsin efter färgglada stigar.

Det är bara att hoppas att man får tid att njuta av både löpningen och fotandet, för det är en fotovänlig årstid.

Höstmorgon

Glöm inte reflexvästen (och pannlampan) när det börjar skymma. Jag har slarvat med det, men lovar att skärpa mig.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.