Anmäld till Mozart 100 km

Mozart 100 km 2017

Efter lite velande skippade jag anmälan till Lavaredo Ultra Trail och valde Mozart 100 istället. Loppet utgår från Salzburg. Den långa banan (Scenic 100) är en 102 km lång loop där man samlar på sig ca 4000 höjdmeter. Loppet ger 5 ITRA-poäng och är ett kvalificeringslopp till Western States 2018 om man tar sig i mål under 16 timmar.

Mozart 100 banan

Mozart 100 känns som ett rätt snällt lopp jämfört med Lavaredo. Jag hoppas ju att UTMB ska bli det stora målet nästa år så trippen till Österrike får fungera som en mysig kick-off inför sommarens hårda träning.

Sound of music

Det blir kanske inte bara snurrande på ängar à la Sound of Music den 17 juni 2017 när Schafberg, Zwölferhorn och Nockstein ska besegras.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.