Sommarens utmaning: Meditation

Varje sommar dyker det upp något som jag tycker jag borde göra eller lära mig. Ibland är det lopprelaterat som däcklöpningen inför AXA Fjällmaraton. Andra gånger är det mer en fix idé som hopprepshoppandet.

I år lutar det åt meditation. Vet inte var det kommer ifrån, men tanken har växt fram de senaste månaderna. Jag är egentligen allergisk mot allt flum, men i sommar ska jag ge meditation en ärlig chans. Den störta utmaningen blir nog att släppa min fördomar och hitta ett eget förhållningssätt till allt.

Headspace

Första steget är att testa appen/tjänsten Headspace för att få någon typ av grund och rutin. Sedan får jag se vart det leder. Är övertygar om att jag kommer ha nytta av tankesättet under långa ultralopp och i vardagen.

Spretande tår

I övrigt fortsätter jag men min tågympa. Att spreta med tårna är bra träning har jag hört.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.