Train hard. Race harder. Party hardest.

Före och efter party
Före och efter party.

Party hardest

Denna vecka har gått i partyts tecken. Eller party och party. Att dricka några öl två vardagar i rad är så nära ett hårt partyliv jag kan komma just nu.

I torsdags hade vi mingel på kontoret och fredagen avslutade jag med bästa Twittergänget (från tiden när Twitter fortfarande kändes som en social plattform). Det blev en kväll med mycket skratt och löparsnack.

Någon som verkar ha festat hårt under vissa perioder av sitt liv är Moby. Han berättar om det och mycket annat i Rich Rolls senaste poddavsnitt. Jag måste nog läsa Mobys bok Porcelain som kommer i dagarna. Det är en självbiografi om det stökiga 90-talet i New York.

Race harder

Under snacket i fredags väcktes tanken på att springa ett flackt och snabbt marathon i höst. Helst i någon trevlig europeisk stad. Vi får se om det går att sy ihop något sådant. Det vore ett bra mål efter Tierra Arctic Ultra.

Train hard

Lördagen bjöd på en kylslaget pass. Både jag och klockan kände oss klara efter 19 km. Noll energi.

Batteritorsk Suunto Ambit

Tågympan börjar äntligen gå bättre och bättre, vilket känns toppen. Jag testade GoPro:s videoredigerings-app Quik (Android/iOS) för att göra en film till Facebook-sidan. Resultatet blev helt ok med tanke på hur lite tid jag behövde lägga ned.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.