Tankar inför TEC 200 miles

TEC 200 miles

Knappt 3 veckor kvar till de 32 milen, 28 varven, 2 dygnen utan sömn… Inget är spikat i detalj inför loppet, men ändå känns det som jag redan vet exakt vad jag ska ha med mig och vad som väntar. Jag kan ju TEC och huvudet är redo för 200 miles.

Det är tur att det är en varvbana så jag slipper bära med mig så mycket utrustning.

Om jag ska ha pacers är det läge att börja rodda med det. Jag brukar klara mig bra utan medlöpare, men det är en extra trygghet att ha någon som har lite koll på mig ifall autopiloten inte skulle kicka in. Vid varvningen kommer det finnas gott om folk som hjälper till, i alla fall på lördagen.

Jag ser loppet som ett 48-timmarslopp. Första dygnet är uppvärmning, sedan börjar allvaret. Under UTMB var jag vaken över 50 timmar så jag har lite koll på vilka spratt huvudet kan spela en när sömnbristen gör sig påmind.

Träningsmässigt ska jag försöka klämma in några långpass till för att sedan börja trappa ned på mängden.

Glad påsk!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.