Isiga stigar och våriga shortspass

Vår och stigar

Mars bjöd på allt från isiga stigar till våriga shortspass. Månadens höjdpunkt var helt klart de 4 milen på Sörmlandsleden. Om två veckor är det dags för vårens stora mål, TEC 200 miles. Jag har lyckats hålla mig över 30 mil/månad det senaste halvåret, vilket känns som en bra grund.

Hammarbybacken, mars 2016

Skidsäsongen i Hammarbybacken är över.

Summering mars 2016

I måndags slängde jag in anmälan till Tierra Arctic Ultra 120 km, måste ju ha något att se fram emot i slutet av sommaren.

Wheezy Waiter har äntligen släppt filmen om sitt första marathon. Han fick gräva djupt i slutet av loppet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.