Nitlott till Western States 100

Det blev ingen startplats till Western States 100 för min del. Max Själin, som vann TEC 100 miles i våras, var den enda svensk som hade tur i lotteriet. Han kommer säkert vara den yngsta på startlinjen också.

Amerikanska pannkakor

Kände mig lite lotteribakis i morse så jag kompenserade med amerikanska pannkakor till frukost. Drömmen om loppet lever vidare. En av de fem som sökte för 7:e gången kom inte med. Måste kännas oerhört tungt att inte bli dragen trots 64 lotter i hatten.

För min del blir TEC 200 miles det stora målet i vår. Om jag hade fått en plats till Western så hade jag nog nöjt mig med 100 miles i Täby. Det känns svårt att planera något efter april eftersom jag inte vet hur lång tid det kommer ta att återhämta sig efter en sådan pärs.

Om tio dagar är det dags att söka till UTMB igen. Oddsen är betydligt bättre till detta lopp. Den 13 januari får jag reda på om jag får chansen att återse Mont Blanc 2016.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.