Jag ger upp! God jul!

Jag ger upp tanken på att samla ihop 365 mil löpning i år. Min höft har knorrat lite efter Bislett igen. Förra året fick jag ont i höften under Årets sista långpass och haltade den sista kilometern till Slussen.

Denna gången påverkas jag inte av det så mycket när jag springer, men ibland känner jag en viss smärta efteråt. Det har till och med varit så att jag vaknat vissa nätter av att det gör ont. Givetvis dyker det upp hemska tankar om vad det skulle kunna vara. Ett ord som skrämmer mig oerhört mycket är STRESSFRAKTUR.

Nu tror jag inte att det är något allvarligt, men jag har tagit det lugnare än planerat för att inte riskera något. Det har blivit för mycket nötande på hårda underlag under hösten/vintern helt enkelt. Jag måste variera mig mer och försöka komma ut i spenaten oftare.

God jul

360 mil känns fortfarande görbart. God jul!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.