Zombieapokalypsen & Löparsnack

Suget efter Nackareservatet har varit stort den senaste tiden. Hösten är en perfekt årstid att ränna runt där. I helgen bestämde jag mig för att transportlöpa till reservatet för att få till ett par fina långpass. Vid första försöket svängde jag av min tänkta rutt för tidigt och hamnade vid Björkhagens golfbanan istället för Brotorp. Jag kunde dock ansluta till Sörmlandsleden och ta mig till Hellasgården den vägen.

För att få några extrakilometer körde jag den gula slingan runt Kärrtorpssjön. Jag har inte sprungit den sträcka sedan fiaskot under Trail Tour Hellas för ett par år sedan. Självklart sprang jag lite vilse bakom sjön. Mina stigfinnar-ögon var inte riktigt med mig.

Vilse Hellasgården

Rundan fortsatte till Hammarbybacken och hem via Årstafältet. Rökmaskinerna var i full gång på fältet när jag passerade. Jag antar att det spelades in en zombieapokalypsfilm av något slag.

Zombieapokalypsen

I söndags morse var det dags för ett nytt försök. Denna gången hittade jag rätt och kunde ansluta till stigarna där jag tänkt. Det blev en bra helg med nästan 6 mil löpning.

Gryning

Veckan avslutades med att Löparsnack-avsnittet med mig och Sandra Lundqvist släpptes. Det är alltid småjobbigt att höra sig själv snacka. Man blir lätt för självkritiskt och analyserar sönder allt. Jaja…

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

4 thoughts on “Zombieapokalypsen & Löparsnack

  1. Tyckte Löparsnackavsnittet var kanon! Väldigt roligt och intressant att höra om er upplevelse på UTMB 🙂

  2. Jag tyckte du skötte dig utmärkt i Löparsnack! Du borde hamna bakom micken oftare

Comments are closed.