Hmm… personbästa på 4:50 min/km

jogg.se

När jag kikade in på mitt jogg.se-konto stod det ”… personbästa på 4:50 min/km”. Det har alltså gått över ett år sedan jag sprang ”snabbt” senast. Redan då gjorde jag det bara för att snygga till statistiken på sidan. Självklart var jag tvungen att riva av ett jobbigt pass idag med. Lite fåfäng är jag nog när det gäller fart också.

Personbästa

5 km med ett hjärta som vill hoppa ut ur bröstkorgen, bultande trumhinnor och kippande efter mer luft. Efteråt, total lättnad. Det här håller inte. Jag kan inte bara köra ett par sådana här pass per år. Skärpning.

mrbeanrunning

Jag är nöjd med kvällens pers även om jag ligger långt efter alla räsermaskiner.

Billy Yang flaggar för en episk film från UTMB och CCC. Jag ser fram emot att se dessa mustaschprydda Nike Trail Running-löpare.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.