Kul på vägen

Jag tror att det är lätt att glömma glädjen när man jagar sina mål. Förra året blev det lite så för mig när den svenska 100 miles Grand Slam:en skulle slutföras. De sista loppen avverkades bara på rutin. Siktet var hela tiden inställt på nästa lopp istället för att jag njöt av nuet.

Kul på vägen

Note to self: Glöm inte att ha kul på vägen.

I år har det blivit färre lopp, men jag tycker löpningen är roligare nu. Det har blivit som en nytändning. Balansen är svår när det finns så mycket roligt att göra.

Altra One 2.0

Mina gymskor som användes under sommarens löpbandsnötande har fått börja smaka på asfalt. Det är synd att Altra One 2.0 har så låg tåbox. Trots att jag köpte en hel storlek större skor så känner man av det svarta ganska hårda ”bandet” som går från snörningen till stortån. Det blir nog inga långspringarskor för min del som det ser ut i dagsläget. Lätta är de i alla fall och kommer säkert funka bra på distanser upp till ett par mil. Nu finns Altra One 2.5 och de ska tydligen vara bättre i det hänseendet.

Podtips:

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Kul på vägen

  1. Jag har testat nu fyra Altra modeller. Hade Olympus på UTMB och nu springer jag i Torin 2.0. Jag är såld! Sååå sköna skor har jag aldrig haft! Jag brukade få ont i hällerna med Hoka, nu är det borta med noll dropp. Jag älskar dem! De är dock inte lika bra i teknisk terräng!

    • Jag springer oftast i skor med tunnare sula, men det är kul att variera sig. Jag får se om det blir någon annan modell i framtiden.

Comments are closed.