SUM-energi och #slowsunday

Morgon i Björkhagen

Jag har känt mig lite sliten i veckan så för att tanka energi åkte jag till starten av Sörmland Ultra igår. Det var en krispig höstmorgon i Björkhagen. Stämningen var på topp. Jag hann träffa många glada löpare. Det var bara att suga i sig av all pepp.

Kameran var med vilket resulterade i en filmsnutt från starten.

Förutom en massa energi fick jag med mig en buff från Bergslagsleden Ultra. Jag måste verkligen försöka få in det loppet i min kalender.

Buff Bergslagsleden Ultra

Självklart åke buffen på under dagens pass runt Fagersjö motionsspår och Högdalstopparna.

Jag försöker sänka tempot på passen igen. Då kan man behöva ett soundtrack som vaggar in en i en behaglig stämning.

Pulsbandet och My MAF Coach-appen i min Suunto Ambit har åkt fram. Jag behöver något som har koll på mig så jag inte slarvar. Planen är att jag ska låta pulsen bestämma tempo under Bislett 24-timmars i november. Det funkade bra under första halvan av loppet förra året. Nu ska jag låta pulsbandet hänga med hela dygnet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.