I skydd av mörkret

Kände mig sliten i början av veckan så jag tog det lugnare än planerat. Värmen bidrog även till att man blev alldeles matt. Månskensjoggen fick bli ett trevligt kvällsnöje. Om man får ducka för fåglar på dagen så är det hopp över kaniner som gäller när mörkret faller.

Månskensjogg

Ungarnas tennisboll som jag hittade i förrådet har blivit min massagekompis. Vaderna behövde få sig några ordentliga genomkörare efter löpbandspassen.

Massage med tennisboll

Året första dopp var mer som ett isbad man brukar ta för att musklerna ska återhämta sig snabbare efter ett hårt löppass. Det är nog ingen fara för algblomning i år.

Isbad

Det går åt mycket vatten när man springer i värmen. Flädersafter har toppats med lite salt för att den ska fungera som vätskeersättning efter löppassen.

Vattendepå

Träning v.27

Måndag: Vila.
Tisdag: 2 + 6 + 2 km, Till gymmet + Löpband + Hem igen.
Onsdag: 10 km, Stockvike.
Torsdag: Vila.
Fredag: 19 km, Bakom campingen.
Lördag: 8 + 6 km, Skär + Burgsvik.
Söndag: 13 km, Badplatsen och hem via gamla järnvägspåret.

Av en slump hittade jag veckans intressantaste lyssning på handbollpodden Bolltroll och Banke där Johan Steene dyker upp som gäst. Avsnittet hittar du här. Spola fram 53 minuter för Sugrörsmannens ultrasagor.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.