9000 kcal och en stukad självbild

En bild säger mer än tusen ord så här kommer ett långt inlägg som sammanfattar veckan.

Sushi Råkultur

Vår sushi-älskande son fyllde år och fick festa loss på Råkultur.

Jeans efter vurpa

Morgonen efter gjorde jag en praktvurpa när jag skulle lämna ungarna till skolan. Det blev en Superman-flygtur i en sekund innan jag slog i knät och landade med revbenen på en rotjävel. Jag klarade mig med stukad självbild, leriga kläder och huggande smärta när jag andas djupt eller hostar…

Barrels Burgers & Beer

Fredagen förgylldes med finburgare och lunchbira på Barrels Burgers & Beer i Gamla Stan.

Salomon S-LAB Sense 4 Ultra SG

Mina tänkta UTMB-skor är invigda. Salomon S-LAB Sense 4 Ultra SG fick godkänt under premiären. De påminner en hel del om Sense Pro. Man kommer dock upp en bit högre från marken på grund av den grova sulan. Längre utvärdering kommer senare.

Fagersjöskogen

Jag har börjat utforska stigarna runt Fagersjö motionsspår.

GU Energy Gel och Tailwind Nutrition

Lagom till BUM så har energiförrådet fyllts på med gel och Tailwind. Totalt ca 9000 portionsförpackade kcal. Nu klarar jag mig ett tag.

Det blev ingen Rogers Bergstävling. Jag fick prioritera annat.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.