Hemliga Arnes källare

Imorn är det dags. Nu återstår det bara att gå ned i Hemliga Arnes källare och koka ihop någon typ av plan för hur de 16 milen ska överlevas. Jag blir bara slarvigare och slarvigare med förberedelserna inför sådana här saken. Inte ens lopp-hypokondrin har orkat göra sig påmind denna gång. Skärpning!

Jag har i alla fall druckit rödbetsjuice idag. För det ska man väl göra… (Undra om det finns någon juice att få tag i Stockholm med tanke på helgens marathon.)

Nike Running Fast

Vi hörs på andra sidan BUM 100 miles.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.