100 dagar kvar till UTMB, 10 dagar till BUM…

100 dagar till UTMB

Tiden tickar på. Nu är det 100 dagar kvar till UTMB. De sista pusselbitarna börjar falla på plats.

Läkarintyget är äntligen inskickat. Fick en smärre shock när jag skulle boka läkartid för drygt en månad sedan och fick höra att väntetiderna var över fyra veckor på vissa vårdcentraler. Priserna på intyget varierade också en hel del.

Den obligatoriska utrustningen har kompletterats med vattentäta byxor. Tror det bara är vattentäta handskar som saknas. Yay!

Jag känner mig långt ifrån förberedd för 10000 höjdmeter. Fokus ligger fortfarande på BUM 100 miles som är om 10 dagar. Ska bli riktigt kul att ta sig an Knalle- och Vildmarksleden mellan Borås och Skatås. Det är ett bra genrep med sina över 3000 höjdmeter (och 4 UTMB-poäng).

På torsdag lutar det åt att jag springer Rogers Bergstävling igen. Tror jag har lite mer höjdmeter i benen än senast. Vi får se om det gör någon skillnad.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.