Maffetone-uppdatering

I november dammade jag av pulsbandet till min Suunto Ambit. Jag var lite nyfiken på pulsen under mina lågintensiva pass. Efter att jag loggat hela december kan jag konstatera att jag inte riktigt ligger i Maffetone-zonen hela tiden. Under januari och februari har jag släppt pulstänket igen. Känslan i kroppen har fått styra ansträngningsnivån precis som tidigare.

Det kommer säkert förekomma rena MAF-pass i min träning när andan faller på. Jag tweakade t.o.m. min Maffetone-app i klockan så att den varnar när jag ligger för högt i puls. Appen heter My MAF Coach och finns på Movescount om du är intresserad av att testa den.

Lyssna på pulsen

Podkärlek

Tips på pod-avsnitt som berikar mina rundor på senare tid.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.