Hatten av för Houdini (och Urb-it)

Jag har en hel del kläder från Houdini och gillar deras miljötänk. För att testa en potentiell ny leveranstjänst delade de ut 200 mössor och handledsvärmare, helt gratis. Givetvis nappade jag på erbjudandet. I eftermiddags levererade Urb-it min Toasty Hat Heather till kontoret, på utsatt till och allt.

Houdini Toasty Hat Heather

Med Urb-it sker leveransen till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken, utan någon som helst miljöpåverkan. Varan hämtas direkt från närmaste butik istället för något avlägset centrallager. Man kan följa allt på webben eller i en app. Tummen upp. Läs mer om tjänsten här.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Hatten av för Houdini (och Urb-it)

  1. Tjusig mössa! Houdini gör verkligen grymma produkter. Ja, och den där leveransmetoden låter ju som en lysande idé. Får nog sälja en njure, och köpa den där Houdini-tröjan jag sneglat på. 🙂

Comments are closed.