Slut på 100 miles-nötandet

Nu har jag sprungit alla mina 100 miles-lopp för i år. Avslutningen blev kanske inte den roligaste, men jag tog mig i mål under 24 timmar i alla fall. Man lär sig alltid något nytt.

September, Black River Run

Jag redan helt inne i tänket runt Bislett 24h. Under Black River hade jag ett intressant snack om skillnaden mellan ett 24 timmars-lopp och 100 miles. Trots att tid och distans är ungefär samma så är det tydligen två helt skilda utmaningar. Jag fick en föraning om det redan under Skövde 6-timmars i våras. Den mentala biten kommer bli ännu viktigare. Det kan sluta hur som helst känner jag.

Jag är sjukt peppad inför denna prövning under Bisletts läktare.

Summering september 2014

  • Sprungna kilometer: 283 km (283 kr till insamlingen 1 kr/km)
  • Antal pass: 14 st
  • Träningstid: 34,75 timmar
  • Höjdmeter: 2700 m
  • Snittempo: 7,22 min/km
  • Längsta distans: 161 km
  • Genomförda lopp: Black River Run

Hösten är här på riktigt. En fantastisk årstid på alla sätt. Jag hoppas komma ut och köra några fina rundor i skogen den närmaste tiden.

Nästa års kalender har börjat fyllas på. Jag är nu anmält till Arctic Ultra 100 miles och BUM 100 miles.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Slut på 100 miles-nötandet

  1. Svårt att ge några bra tips och råd då alla reagerar olika inför tidslopp. Distans och tid är du väl förberdd på men den mentala biten med att målet faktiskt kommer rusande emot dig oavsett om du eldar på i 4min tempo eller sitter på en stol.Det är omöjligt att sia om. Men en helt annorlunda löpfest deom kommer du få vara med om, det kan jag lova.

Comments are closed.