Lopplöst asfaltsnötande

Jag ska inte klaga på mängden denna månad. Känner mig nöjd trots att jag inte nådde riktigt ända fram. Det kommer förhoppningsvis kompenseras i november med både Vintermarathon och Bislett 24h som två bidragande faktorer till en massa kilometer.

Ankdammen

Jag har inte sprungit ett enda lopp. Senast det hände var i februari. Asfaltslöpningen dominerade månaden. Mina kommande lopp är trots allt platta och monotona tillställningar. Hade nog tänkt klämma in ett längre äventyr på Sörmlandsleden eller något liknande, men tiden har inte funnits där. Jag fick nöja mig med lite pannlampslöpning och några kladdiga pass på motionsspår.

Kladdigt motionsspår

Igår gav jag mig ut på en runda direkt efter jobbet, passade på när resten av familjen var på Skansen. När jag kom till Bandängen såg jag ett pärlband av löpare. Trodde först att det var något fotbollslag som körde fys. Sedan upptäckte jag Mårten i Looptroop Rockers. Då föll poletten ned. Lopptroop anordnade ju ett lopp till sin releasefest på Oasen i Rågsved. Ångrade efteråt att jag inte var mer på allerten och hängde på. Hade varit kungligt att höra de nya låtarna live.

Summering oktober 2014

  • Sprungna kilometer: 246 km (246 kr till insamlingen 1 kr/km och Cancerfonden)
  • Antal pass: 19 st
  • Träningstid: 23,25 timmar
  • Höjdmeter: 1700 m
  • Snittempo: 5,42 min/km
  • Längsta distans: 24 km

Glad Halloween, alla monsterdiggare.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.