6 delade flaskor

Helgen gick enligt plan. Jag lyckades klämma in en back-to-back-to-back, passen var kanske i kortaste laget för att räknas som långpass.

I fredags blev det 20 km sent på kvällen. Jag sprang till Henriksdal och hem via ett fredagsfullt Sofo. Det här är typ det enda sättet jag får uppleva uteliv nu för tiden känns det som. Klockan hann nästan passera midnatt innan jag var klar.

Löpning 20+21+21 km

Lördagens halvmara runt Årstaviken var en seg historia. Kroppen var med på noterna med huvudet protesterade. Igår var det tvärt om. Benen kändes tunga när jag irrade runt Örnässjön två gånger. Bitvis var det rejält kladdig. Övergången till vintertid gjorde att jag blev överraskad av det tidiga mörkret. En pannlampan hade suttit fint på slutet.

Mörkerlöpning

Podcasttips

Under alla pass lyssnade jag på podcasten Dela en flaska. Totalt blev det 6 avsnitt där Nöjesguidens dryckesredaktör Alf Tumble delar en flaska med en inbjuden gäst som på något sätt är verksam inom krog- eller vinbranschen. Upplägget är som en blindprovning där gästen får gissa vad de druckit på slutet.

Jag har lite koll i dryckesbranschen i stort tack vare mitt jobb. Vin är dock ett område som jag inte kan påstå att jag är någon hejare på. Det är ändå riktigt intressant att få en inblick i finvinets värld. Samtalen är avslappnade och gör att man bli inspirerad att dyka djupare i ämnet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.