Blair Witch-löpning

Hösten är en perfekt tid att krydda sin träning med lite extra spänning. Det är bara att sätta på sig pannlampan och ge sig ut på valfri öde grusväg eller stig. Låt fantasin flöda fritt. Spana gärna in dessa bilder strax innan för inspiration.

Blair Witch Project

Kvällens runda gick längst med Tjustviksrundan. Precis när jag kommit ned till vattnet vid slottet trodde jag mig se ett par ben försvinna in i mörkret där gatubelysningen slutar. Efter några hundra meters löpning dök en ljuskägla och guppande reflexer upp längre fram på grusvägen. Jag knappade in ganska snabbt. En spurt och jag passerade utan att ge den ensamma löparen en chans att hänga på.

Nästkommande kuperade kilometrar kände jag mig jagad. Ville inte höra något flåsande eller klafsande på stigen bakom mig. Benen pinnade på riktigt bra. Pulsen var hög. Väl ute på asfalten kunde jag slappna av igen.

Det är skönt med Blair Witch-löpning när man inte hunnit tröttna på mörkret än.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.