Ny kostym

Ny bloggdesign

Utanför fönstret håller naturen på och byter om till höstskruden. Jag sitter med pannan i djupa veck och stirrar in i skärmen. Tänkte försöka uppdatera utseendet på bloggen. Vet inte riktigt vad jag är ute efter, men det hög tid för förändring. Istället för att presentera något färdigt kommer formen få växa fram en bit i taget.

Det kan alltså vara lite stökigt här den närmaste tiden. Saker kommer flytta på sig, ändra färg, försvinna och komma tillbaka igen, så ha lite tålamod. Medan jag hackar i bakgrunden kan du passa på och njuta av ett par inspirerande filmer. Först ut ett personligt porträtt av Rob Krar.

Sedan en film från UTMB med North Face-atleterna Rory Bosio, Timothy Olson och Hal Koerner.

Har du ännu mer tid över kan du kolla in Ethan Newberrys ambitiösa race report från The Squamish 50/50. Filmen hittar du här.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.