Wiggle it!

Wiggle-leverans

Dagen förgylldes med ett paket från Wiggle. Förutom energi i form av Clif Shot Energy Gel så fick underkroppen ett par nya plagg. 2XU PWX Mens Elite Compression Shorts ska hålla saker på plats när jag springer långa lopp. Jag har ingen aning om kompression förbättrar prestationsförmågan, men det förhindrar skav i alla fall. Storleksmässigt har jag fått gå ned en storlek sedan förra inköpet.

Ronhill Trail Microlight Pant ersätter de tre par Dobsom vindbyxor som har hål i baken. Hoppas dessa byxor håller resten av vintern.

Gillar man skivbolaget Stones Throw kan man se fram emot filmen Our Vinyl Weighs A Ton som kommer i vår.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Wiggle it!

  1. Tjena Kristian, vad tyckte du om gelen? Värd att testa?

    • Jag är lite kluven. Smaken och konsistensen är inte helt hundra. Magen klagar dock inte.

Comments are closed.