Löpningens dag och loppen 2014

Löpningens dag firades med en timmes discolöpning. Den färgglada belysningen vid Gubbängens bollplan kändes helt rätt i dessa Melodifestivaltider.

Discolöpning

Helgen avslutades med ett socialt långpass som bl a passerade ett dunka-dunkande Globen där The Nike Blast pågick för fullt. Det var extra kul att få vara med när Jeroen satte nytt distansrekord.

Lopp 2014?

Jag har klurat en hel del på nya träningsmål och vilka lopp jag ska springa. Just nu är jag anmäld till:

Våren börjar bli fullbokad. Hösten däremot är i princip helt fri. Det vore trevligt att kunna vara spontan med anmälningarna, men verkligheten med alla fulltecknade lopp de senaste åren gör det svårt. Efter TEC kommer jag nog ha en klarare bild över vad jag vill göra. Lopp som ligger på min kanske-lista:

Givetvis finns Black River Run (20 september) med i tankarna också. Sweden Sky Race 24 och Fjällmaraton Bydalsfjällen får vänta ett år till. Har jag missat något lopp?

Jag ska börja logga min övriga träning för att få bättre koll. Igår blev det plankan 3 x 3 min och några core-övningar med skumrullen.

Plankan 3 x 3 min

Av någon konstig anledning har jag börjat knarka klättringfilmer. Sjukt imponerande styrka och uthållighet.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.