Karaktärsdanande pass i regn och rusk

Något man inte kan styra över när det gäller lopp är vädret. Därför kan det vara bra att utsätta sig för olika väderlekar för att ta reda på hur man reagerar. Det är även ett utmärkt tillfälle att testa utrustning och upptäcka svaga punkter som dyker upp när man t ex är genomblöd från topp till tå.

Karaktärsdanande regn och rusk

Igår tog jag chansen att springa 2 timmar i snöblandat regn och frisk vind. Och jag var inte ensam i spåret runt Årstaviken. Jag mötte ett tiotal andra som trotsade vädergudarna.

Det var premiär för underställ denna ”vinter”. 3/4-långkallingar var perfekt under vindbyxorna även om termometern bara visade noll när jag stack iväg. Kylan letade sig in överallt när det var motvind.

Man ångrar sällan den här typen av pass. Det finns inget bättre än att ta en varm dusch när man är klar.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.