”Någon gång ska jag lära mig springa fort och långt också”

Snabbt hjärtaDet finns vissa saker som fastnar och gör ett stort intryck. Efter mitt fjärde marathon grubblade jag över nya mål. Jag hade läst boken Ultramarathon Man av Dean Karnazes ett par år tidigare. Ultralöpning verkade väldigt intressant och som vanligt började jag suga i mig all information som dök upp på det världsomspännande nätet internet.

En bekant från Twitter hade sprungit Jättelångt och var lyrisk efteråt. Jag hittade en film på YouTube från samma rekordvarma år. Viktor fångade något speciellt i all sin misär. Sista meningen i klippet talade rakt till mig.

Någon gång ska jag lära mig springa fort och långt också.

Året efter stod jag på startlinjen till Jättelångt, mitt första ultramarathon.

För ultrainspiration kan jag rekommendera:

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “”Någon gång ska jag lära mig springa fort och långt också”

Comments are closed.