Twittertips för löpare

I senaste numret av Stark Magasin finns det en artikel om finingarna Pace on Earth och ultralöpning. Även jag (@42kilometer) får vara med på ett hörn i Twittertips-spalten. Nu handlar livet inte om att hamna på en massa listor, men det är lite kul ändå.

Twittertips

Självklart saknas det många inspiratörer, en tidningsspalt har ett begränsat utrymme. Se det som en start för vidare utforskning. I skrivande stund har jag 784 i mitt egna flöde. Jag följer nästan alla på den publicerade listan och har träffat ungefär en tredjedel i olika sammanhang.

Jag har tjatat om Twitter tidigare som ni vet, men det är värt att upprepas att det är (i alla fall för mig) en härlig plats för inspiration, tips och pepp. Även om jag inte är lika aktiv nu som tidigare så får jag tillbaka minst lika mycket som jag ger. Har man tiden och intresset rekommenderar jag det verkligen. Det finns en tröskeln att komma över med Twitter. Ha tålamod. Det lönar sig.

Om du fixar ett gratiskonto på Readly och laddar ned appen kan du läsa ultra-artikeln och resten av tidningen gratis. Tack för tipset Camilla.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Twittertips för löpare

Comments are closed.